ADMLTD adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Google Search consale kaydı yapmanız gerekiyor bu ilk adım siteye girdiğim makale 30 saniye içinde indexleniyor sitem 10 günlük yeni yani bunuda Google News kaydı ile yapabiliyorsun
kriptopia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google sorgulama yaptığınızda indexlenmiş gözüküyorsa vpn ile deneyin hocam eğer indexlenmemişse biraz zaman tanıyın bendede indexlemedi 1 hafta sonra düzeldi kendi kendine google getir kullanmama rağmen indexlenmiyordu.
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Search console kaydı yaptıysanız google'a
site:siteadresi.com yazarsanız indekslerinizi görebilirsiniz.
hcymedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
google search console kaydı yapın ardından google arama motoruna site:siteadresiniz yazın
GÖKTUĞ adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar,

Sitenizin ana sayfasındaki metinler kopya. Kopya veya zayıf içerik, yeni site etkeni ile birleşince indexlenme sorunu ortaya çıkabiliyor. Öncelikle metinleri özgünleştirmenizi öneririm. Sonra sosyal imleme ile siteye nitelikli trafik çekmenizi. Tabii arkadaşların da dediği gibi Search Console kaydını yaptığınızı varsayıyorum. Yapmadıysanız aşağıdaki rehber size yardımcı olacaktır.

https://www.youtube.com/watch?v=n8n3U1d4vzU
Orun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Değerli hocam merhaba. Sanırım n*mara.org.tr için sıkıntınızı paylaşıyorsunuz.

Öncelikle sitenin console kaydını yapın/yapıldıysa bir sorun olup olmadığını kontrol edin. Site içerisinde h başlıklarda ve paragraflarda (bold yapıp) sitenizin adresini ve odak anahtar kelimelerinizi geçirin. Daha kurumsal bir logo ekleyin. Sitenize ld+json eklemeli schema entegresi yapın. (Logo, faq, article, breadcrumbs schemaları gibi) Sitenizde blog varsa aktif olarak içerik girin, blog yapısı yoksa entegre ettirin. Zamanla console da sitenizin oturduğunu ve anahtar kelimelerde sıralama aldığınızı göreceksiniz.

Ardından da oturduğunuz herhangi bir anahtar kelimede sitenize organik hit gönderin. (360sosyal tarzı görev sitelerinden) Sitenizin açılışından 2 - 3 ay geçtikten sonra site adresiniz üzerinden kaliteli linkler alın/satın alın. Zamanla odak anahtar kelimelerinizde yükselirsiniz.

Saygılarımla
enessivriii adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Selamlar, Index API kurulumu sağlayabilirim. Bu sayede çok daha hızlı index alabilirsiniz.
Teşekkürler herkese Google search kurarken dns ayarlarını girdim diğer dns ayarlarım gitti site kapandı dns değiştiği için hiç aklıma gelmedi böyle birşey olacağı 10 sene önce yap deseniz bunları yapardım paslanmışım öğlenden beri site kapalı duruyormuş hostingin dns'sini geri ekledim gidermi acaba search şimdi nasıl ikisi bir arada olabilir şu basit şeyi bile yapamadım sinir oldum