Merhaba, evimin bulunduğu konumda internet altyapısı yok. 2018'de taşındım, halen daha gelmedi. Daha önce Türk Telekom'u arayıp internet ve altyapı başvurusunda bulundum. 2 yıl süre verdiler ve bu süre içerisinde tamamlanacak dediler lakin tamamlanmadı. Her ay çalışmalar devam ediyor tarzı SMS attılar. 2 yılın sonunda geri aradığımda zaman aşımına uğradığı için iptal edildi dediler. Bir şekilde dayandım altyapı olmamasına, AirFiber hizmeti veren bir firmadan hizmet alıyorum şimdi ama bağlantı o kadar da sağlıklı değil. 20 mbps hız veriyorlar ama stabil değil. Şu yılda merkezi bir konumda altyapı olmaması ve gelmesi aşırı saçma geliyor. Şimdi bu durumda yapabileceğim ve izleyebileceğim adımlar nelerdir? Neresi ile görüşmeliyim? Çünkü Twitter'da konu ile alakalı tweet atmıştım ve Türk Telekom genel müdür yardımcısı DM'den iletişim ve adres bilgilerimi istemişti ve konu ile ilgilineceğini söylemişti. Ondan da bir şey olmadı zaten. Durum bu. Önerisi veya fikri olan varsa, çok memnun olurum.