PM den teklif edebilirsiniz
güzel bir domain yakalamışsınız tebrikler.
Peki akşam namazı kaç rekat ?

Teşekkürler
Engin hocam müsait oldugunuzda cevap verirseniz sevinirim. Bu konu vesilesi ile anlam vermediğim bir konuyu burada öğrenmek istiyorum. Soracagım sorular size göre mantıksız gelecek fakat bilmediğim için soruyorum.
Şimdi sabahnamazı adı altında bir domain almıssınız. Bu domain altında alt başlık ne üretilebilirki. sadece sabah namazı hakkında içerik girseniz bile 3-5 makaleyi geçemessiniz diye düşünüyorum. Aklımda bunlar gibi çok proje var fakat 5 konudan ötesi olmaz diye yapmıyorum. Farzedelim 5 makale yeterli derseniz bu durumda adsense makale sayısı az oldugu için onay vermez.
İyi çalışmalar dilerim
Öncelikle teşekkür ederim,
Evet güzel bir konuya değinmişsiniz, burada önemli olan domainin aylık aranma hacmidir sabah namazı olarak arama yapıldığında siteniz keyword kelime olduğu için aramalarda üst sıralarda çıkması muhtemeldir.
Sadece sabah namazı olarak düşünmeyin siteyi, site içeriğini dini kategoriler ile doldurabilirsiniz.
Siteyi ziyaret eden kişi zaten sabah namazı ile ilgisi olan yani dini konularla ilgisi olan kişilerdir ve bundan dolayı dini kategorileri eklediğinizde onlar da ilgisini çekecektir muhtemelen.
@neoplan37;
Benzer dini bir siteden örnek olarak sunayım size
Bunlarda alt kategoriler