he açıkça hükümet değişince sizlerde bu duruma düşebilir misiniz diyorsun. dostum şu an millet en en kötü döneminde hadi senin tuzun kuru durumun iyi farkında değilsin sokağa çıkıp bir insanlara bak bu durumun daha da kötüsü yok ekonomik geliri düşük olan kesim için. hükümet değişmeden düzelmez bu sistem.
"he" denmez denmemeli. daha saygılı yanıtlar beklerim zira ben size oldukça saygılı yazdım. bu tuzun kuru falan lafları çok kaba laflar. ben kazandığım 1 lirayı bile hiçbir hükümete borçlu değilim. kimse tuzuma katkı sağlamadı. 7 yaşından biri bildiğim tek gerçek çalışmak.
ek olarak tabiki öyle bir şey demek istemiyorum . hükümet de umrumda değil muhalefet de. bir pisliğin içinde debeleniyor ve sizler de alkış tutuyorsunuz.
yarın kapınızın önündeki çöpün kenarına ekmeğinizi asarken sol kadrajda çöpten ekmek topluyor haberini görünce şaşırmayın. bunun hükümetle alakası yok. ortada böyle muhalefet olduktan sonra aman olmadıktan sonra bu hükümet yine göreve devam eder . benim hükümet kaygım yok. her iki tarafta da olan vatandaşa oluyor. kazandım sanan da kaybediyor.