nokie adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Teşekkür ederim hocam; bizim engelli indirimi durumu var Turknet 10 aylık 1449₺ teklif verdi peşin ödemede.

Comnet %30 oranda indirim veriyormuş ama belgeler onaylanana kadar mevcut tarife geçerli şeklinde bir yazı yazmışlar.

6 aylık Peşin ödeme olunca belgeler onaylandıktan sonra para iadesi olmaz sanırım. Sonraki 6 ay da tekrar sipariş verirken uygularlar gibi geliyor.

1 ay alıp belgelerin onayını beklesek bu sefer zam gelecek 1 şubatta.

Geçiş yapacak olursak sizin kodu kullanacağım.
Teşekkür ederim hocam durumunuz ile ilgili bilgiyi en net comnet müşteri hizmetlerini arayarak görüşmeniz sizler için daha faydalı olabilir. şahsen ben Türknet ile comnet arasında şuan için bir fark göremediğim için geçtim fiyat konusunda daha makul şuan için ödeme yaptığım içinde mevcut kampanyadan yararlanıyorum. Bu firmada peşin ödemede para iade olmuyor şu aşamada ama bunun için facebook gruplarında bir öneri açtılar peşin ödeyenler kullanmadıkların iadesi için muhtemelen gelicektir diye düşünüyorum ben ama siz yine bir arayıp en net bilgiyi alın o şekilde işlem yapın. Ben hız konusunda bir fark görmediğimden ve fiyat konusunda daha cazip gelidğinden tercih ettim. iyi akşamlar dilerim.