KahvaLti adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
yansır. ödendiği kadar limit açılır.

şöyle örneklendireyim;

ayın son günü hesabı kesilen kredi kartınız var. ayın 10unda tüm limiti doldurdunuz (2000tl) ayın 15inde 450 tl yatırırsanız borcunuz 1550tl ye düşer ve haliyle 450tl kullanılabilir limitiniz olur. o limiti de kullanırsanız ay sonunda 2000 tl ekstre kesilir, kullanmazsanız 450 tl lik kısmı ödediğiniz için ay sonunda kesilecek fatura 1550 tl olur. ben bu tarz yöntemlerle kredi notumu da arşa çıkartmıştım.
Çok açıklayıcı olmuş teşekkürler hocam; bende yeni kredi kartı aldım ve 2 bin tl limitim var ay sonunda ekstrem kesiliyor, 2 bin tl limiti kullandım ve limitim bitti ondan sonra puan parası ile 475 tl borç ödemesi gerçekleştirdim ve bunun haricinde de kredi kartına bakiye yükleyip harcama yaptım ben ekstremin ay sonunda 1525 tl olarak yansıması gerektiğini düşünüyordum, eğer ekstre kesilmeden yatırılan borç limit olarak "tanımlanmıyor" ise banka bana fazla borç yazdı diye düşündüm müşteri hizmetlerini aradım sizin gibi limite tanımlanıyor dediler, ama limit olarak tanımlanıyor ise ben o limiti de kredi kartına yüklediğim bakiyeler ile harcamışım, limit olarak tanımlandığı için bana fazla borç yazmamışlar o zaman hocam 🙏