arkadaş konuyu böyle açmak istemiş
Hocam uzayla alakalı oyundan kastınız uzaylı dili değildir inş.
Konu şu an pek okunabilir değil.
Merhabalar, konuyu benim gibi Darkorbit oynamış ve yapılan güncellemeler sonucunda bırakmış arkadaşlar için açıyorum. Konunun bir yerinde referans linki ya da bana ait bir kazanç bulunmamakla birlikte oyunla oyuncu olmak dışında bir bağım yoktur. Sadece oynamak isteyen olursa diye bilgilendirmek istedim.
Son zamanlarda okul ve iş yoğunluğu sebebiyle tüm oyunları bırakmış durumdaydım fakat sosyal medyada gezerken reklamına geldiğim bu Darkorbit benzeri oyunla karşılaştım. Oyun darkorbitin eski zamanlardaki haliyle aynı ve aslında uzun zamandır var olan bir oyunmuş. Oyunu yaklaşık 4-5 gündür oynuyorum, eğer oynayan ya da başlamayı düşünen arkadaşlar varsa tek TR sunucu var ve VEGA şirketindeyim klan vs kurmak isterseniz aynı şirkette olmak fayda sağlar. Aşağıda oynadığım süre içerisinde artı ve eksilerini bırakıyorum oyunun linkine
BURADAN gidebilirsiniz.
Artılar:
- Oyun içerisinde gelişmek Darkorbite göre çok daha kolay.
- 13. seviye olana kadar kimse size saldıramıyor.
- En güçlü silah LF-3 e karşılık gelen LG-3.
- Gemi çeşitliliği fazla.
- Online sayısı fena değil.
- TÜM PLATFORMLARDA OYNANABİLİYOR (ANDROİD, İOS, WİNDOWS, MACOS)
- Açık arttırma, haritalar, kapılar, silahlar, kalkanlar Darkorbit ile aynı.
- Sık sık etkinlik oluyor ve keyifli geçiyor.
- Kendi şirketinden insanlara saldırmak mümkün değil.
- OYUNA ŞU ANDA BAŞLAYANLARA 700 ALTIN VERİLİYOR (Fiyatı yaklaşık olarak 150 TL civarı olması lazım, emin değilim) (Bunun için kod girmeniz gerekiyor kodu oyun içerisinde chat e yazıyorsunuz, şu anda evden acil çıkmam gerekiyor akşam eklerim istek olursa).
- Sizler için ÖNEMLİ olduğunu düşündüğüm bir DETAY, ben oyun içerisinde BOT görmedim henüz.
- Unuttuğum şeyler illa ki vardır ancak şimdilik aklıma bu kadar geldi.
Eksiler:
- Darkorbit gibi gelişmiş bir arayüz göremedim ben.
- Oyun içerisinde açık artırma var ancak belirlik ögeler her saat bulunmuyor.
- E-posta sistemi yok, pek çok kullanıcı şifresini unutabiliyor bu yüzden sorun yaşanıyor. Bundan dolayı kayıt olurken şifre ve kullanıcı adınızı bir yere kaydetmenizi öneriyorum.
- Oyun için düzgün bir forum ya da anlatıcı bulunmuyor bir şeyler denenerek öğreniliyor ya da aktif DC kanallarına girmek gerekiyor.
- VİP üyelik çok fazla artı sağlıyor (Darkorbit'e göre alması pahalı ve NPC ödüllerini %20 oranında artırıyor) (Almayı düşünen arkadaşların beklemesinde fayda var her hafta rastgele 2 ögeye %50 indirim geliyor).
- x-7 haritası darkorbitte bulunan x-8 e tekabül ediyor yani 1 map eksikleri var.
- Oyunda 10. SEVİYE OLANA KADAR LF-3 VE GÜÇLÜ GEMİLERİ ALAMIYORSUNUZ (Markette gözükmüyor, hata yapıp bu zamana kadar Plt = uri harcamayın).
Alıntı
!ezstart wustart kodu 1-10 seviye hesaplar için Türkiye sunucusunda kullanılabilir hale geldi ve kullandığınızda
700 Altın kazanacaksınız! Kodu olduğu gibi oyun içerisinde bir chate yazmanız gerekiyor.
Oyuna başlayan arkadaşlar buradan yazarsa birbirimizden haberdar olur belki klan kurarız. Konuyu biraz acele açıyorum kusura bakmayın. Kod yapısından da referans olmadığını anlayabilirsiniz ancak gönlü rahat etmeyenler için; waruniverse. space. Adresine giderek kayıt olabilirler.