Ben açıkçası kanserden şüpheleniyorum hocam. KBB doktorum da özellikle dedi bir an önce ultrason çektirmemiz lazım diye ama 8 Şubat'a verebildiler en erken böyle bir şey olabilir mi gerçekten şaka gibi. O randevuları dolduranlara lanet olsun gerçekten beni bu kadar beklettiler. Askerdeyken işte bu durumumu anlatmam lazım basit ağrı kesicilik bir şey değil çünkü de.
Devlet dahi gereksiz yere randevu alanlar için para cezası getirmişken, her ay belki on binlerce kişi randevu alıp hastaneye gitmez iken bir arkadaş bu dediğim üzerine hemen savunmaya geçmiş. Ne diyebilirim ki. Ne derdin var benimle bilmiyorum, sürekli ne söylesem bana karşı bir yorum atarken görüyorum seni o yüzden engelledim kusura bakma
@krmbzkurt;
Randevu alacağınız konumu genişletin. Ben acil durumlarda öyle yapıyorum, dahiliye bile olsa 1 gün sonrasında randevu bulabiliyorum. Ama yok bana yakın olsun diye belli konumlara bakarsanız malesef bulmanız uzun zaman alıyor, aylarca beklediğim kontrol randevuları da oldu yani. Hastane buldunuz 1 saat yolu mu var? 2 aktarmada mı gidiyorsun? olsun abi direkt git göster.