Bugün sabah kalktım camdan dışarı bakayım dedim ama uzağı bulanık görüyorum aynı videodaki sansür gibi görüyorum ne yapmalıyım bilgisi olan var mı?
Birde gözlerim hafif yasarinca tekrar görmeye başladım ama sonra yine aynısı oldu
perşembe 2 gün önce aynısı bana oldu.ormanda koşuya gidiyorum,bir tepe var o tepeyi çok defa çıkıp iniyorum tüm vücut çalılsın diye.yorucu olduğu içinde yaptığım tur sayısını unutmayayım,boşuna fazladan inip çıkmayayım diye,pet şişe kapakları sakladım bir çalılığın arasına.( daha önce açıktaydı görüp almışlardı ).
2 gün önce çalıların içine biraz fazla eğildim,gözüme bir çalı parçası battı ama sert ve sivri değildi. hemen gözüm sulandı ve bulanıklaştı uzağı göremedim.buğulandı. 1 gün sonra cuma namazındada devam etti.akşam vaktine yakın zamanda geçti.
yaprak dalıydı sivri ve sert olmadığı için ve daha önce bu konuda makale okuduğum için panik yapmadım.
bu gibi durumlarda göz kendini korumak için bir sıvı salgılıyor.bu sıvı gözün görmesini engelleyip,bulanıklaşmasına neden oluyor.tedavi edici bir sıvı bu.bir neyi doğal göz damlası.bu geçici bir durumdu geçti.
seninde gözüne birşey kaçmış olabilir.tırnağin değmiş olabilir farkında olmadan. tansiyondan da olabilir.