Hocam önce bi sakin olmayı olayı taraflı bakmaya çalışın.
1000 ₺ günümüzün parasıyla artık hiçbirşey konumuna geldi.
Bu bloke teminatlı kartı ben 3 ay kullandığımda maaş bankam kart gönderdi. 6. ayda ise limiti 34bin oldu. Şuan 62 bin limitli kartım var ve bloke teminatlı kartım hala açık. Şubat 2 2022 de tüm icra borçlarımı kapattım. Mart 8 de kart aldım. Bu kadar kısa bir süre içerisinde ben bunları yapabildiysem sizin önce bi sakin olup düşünmeniz gerekiyor. Büyük harf yazılarla veya millete onu kanıtlayayım bunu kanıtlayayım diye sataşmanız hiç hoş değil. Size herkes yardımcı olmak istiyor ama gözünüzü karartmışsınız belliki.
Öncelikle devlet için 40.000 ₺ olarak bir borcu devlet kanalında yapılandırmaya bakın. Banka ile yapılandırmaya değil.
Düşünün siz arkadaşınızdan yıllar önce borç almışsınız. sonra gecikme vs diyerek ödemediniz ve arkadaşınızla aranız açıldı. (İcra Konusu)
Sonra bu borcu bir şekilde ödediniz. 1 sene içinde arkadaşınız 1000 ₺ al ver ticareti yaparak işlem hacmi yaptınız (12 ay blokeli kart kullanımı)
Şimdi arkadaşınıza diyorsunuz ki bana 40.000 ₺ para ver sana ödeyeceğim. Sizce arkadaşınız kabul edermi ?
Biraz güvenini kazanın bankaların. Blokeli kartı 1000 ₺ limitli ise. max 600 ₺ kullanın. Ödeyin gününde.
Maaşınız hangi bankadan yatıyorsa, şubesine giderek durumu izah edin. 500 ₺ limitli bir kart dahi olsa vermelerini rica. edin. ÖYLE BEN NOTERLE GELDİM VERMELİSİN CİMERE YAZARIM DİYEREK, hiçbir yere çıkamazsın.
Saygılar selamlar.