iag1327 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
merhaba hocam, yatırım grupları ya da vip gruplar genelde aylık 100-300 tl arasında kira bedeli alıyorlar
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Öncelikle başarılarınızın devamını diliyorum. Ancak bu işlerde dikkatli olmanızı tavsiye ederim. Bazıları krediyle, bazıları borçla, bazıları evini arabasını satarak vb. yollarla kripto yatırımlarına giriyor. Hem kendinizin hem de sattığınız kişilerin başını belaya sokabilirsiniz.
brkctk adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ne alakası var hocam, konuyu açan arkadaşın güvenilirliğini bilemem ama iddia kupon sistemine benziyor diye bu kadar ön yargı gereksiz bence. O zaman sabancı neden hala çalışıyor ki yeni yatırımlar yapmasın, ahlatçı neden yapıyor ki yatırım yapmasın mantığa bakar mısınız
Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bildiğiniz gibi pek çok acemi yatırımcı piyasaya giriş yapıyor ve böyle hizmetlere garanti sonuç gözüyle bakabiliyor. Dediğiniz gibi detaylı bir risk uyarısı yapmanız ve bunu sık sık hatırlatmanız faydalı olabilir.
keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam isterseniz size özel alım satım botu yapayım . Direkt stratejiye göre işlem yapan
Sonrasında botu kiralayabilir/satabilirsiniz
keremyagan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
O zaman Telegram kısmında şöyle bir sistem olabilir :
- Siz Telegram botuna komutu girersiniz örneğin BTCUSDT:BUY şeklinde, botu kullanan kişilerin hesaplarında o işlem gerçekleşir.
- Botu kimlerin kullanabileceğini siz ayarlayabilirsiniz.
- Botu kullanacak kişiler api bilgilerini , işlem miktarını , kaldıraç oranını, tp,sl oranlarını direkt bottan ayarlayabilir.
Bu şekilde bir bot düşünürseniz bunda da yardımcı olabilirim
Skaylet adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Referans amaçlı bana verebilirsiniz 😆
A.AY adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Konuda mesajım bulunsun.
Bu konumu sürekli güncellemeyi düşünüyorum hocam takip edebilirsiniz.

konu link : https://www.r10.net/kripto-paralar/3...post1084385055