Üstadım hiç bir bankaya borcum yok, ama bu süreçte o kadar zor zamanlar yaşadım ki 2 aydır sırf pisliğine gecikmeli ödüyorum. Hiç br şey olmasa bir gün gecikmeli ödüyorum. Çünkü öylede yok böylede yok vermiyorlar bu arada findeks danışmanlara ödediğim parada şimdi paylaşıyorum 2000 TL Civarı
Görüntüleri ismim geçtiği için sildim dostlarım...

Ben görüntüler ve evraklar ile hepsini paylaştım. Burada kıssadan hisse şu. Kurumların işe yararlılığı tartışmalı, banka görevlisinin korkudan titreyerek neden CİMER2e yazdın demesi ile anlaşılanda şu ; ülkede düzgün çalışan tek etkili kurum CİMER.

Son Not ; Malum EYT çıktı, biraz zamanım var ama bende faydalanabiliyorum. Hayalimi yazayım
Emekli maaşımı elden almak konusunda dava açacağım hayır banka ile çalışmıyorum. Herhangi bir finans kurumu ile çalışmıyorum. Postaya verilsin elden alayım. Bununla ilgili dava açarak hakimin karşısına çıktığım zaman da diyeceğim ki

"Gözlerimin içine bakın ne görüyorsunuz?"

Bu arada iyi ki varsınız r10.net ailesi...

CoderMaN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Şuan bankalara herhangi açık bir borcunuz var mı peki ? Kapanan kredi tarihi üzerinden 5 yıl geçmesi gerekiyor kara listeden çıkmanız için. örnek 01.02.2018 tarihinde kredinizi kapattınız ve ya icralık olan kredinizi kapattınız üzerinden 5 yıl geçmesi gerekiyor. Af yasası bununla alakalı olarak çıkmıyor belli tarihlerde belli kriterleri sağlamış kişiler için faydalanabiliyor.