Neden mi Mevcut Hükümet ?
Şu anda ülkede kar rekoru kıran tek kurum bankalar, sicil affı çıktı biliyor sunuz, fakat çıkan sicil affında bu aftan faydalanan kişiler bütün bankaların veritabanlarına dahil edilmişi durumda.
Şimdi Cimer'e yazınca otomatik olarak 1. Sınıf noter kefilimide alarak bankaya gittim. Orada görevli müdür sıkıştırmaların sonunda kimseye kredi verilmemesi konusunda talimat geldiğini söyledi.
Mesela şu anda kamu bankaları tarla ipotek almıyorlar. Neden ? Çiftçilerin büyük bölümünün tapuları zaten icralık durumda bunlara traktörlerde dahil. Bu yüzden 30 TL domatesin kilosu neyse,
Diğer mrnek ise yukarıda da belirttiğim gibi şu anda en büyük kar eden kurumlar bankalar neden ? Ben paraya sıkıştım dairemi ipotek göstererek kredi aldım. Şu anda 1 Milyon Tl'lik ev için alabileceğim rakam 350.000.- ile 400.000.- TL Oda sicilim temizse. Ödeyemedin borcumu ? Zaten fabrika ayarları ile banka 700.000 TL Karda,
Girin sahibinden.com üzerinde bankadan satılan ilanlara gayrimenkullere. Birilerinin ödenmemiş kredileri bunlar.
Bunun için bir çözüm var mı ? Bu arada CİMER'e yazdığım banka maillerinide paylaşabilirim. Hepten utanırsınız.
hocam bu sicil affı ne oluyor tam olarak.
geçen sene çok haberi çıktı.
Sicil affı çıktıysa sizin yararlanmanız lazim.
Başvuru yaptınız ona rağmen sicil temizlenmediyse demekki af filan hikaye boş laf oluyor .
Anlamadım doğrusu