Misafir adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
resimlere baktım da adam karalama da üstünüze yok. madem siyasi girdiniz olaya resimlerin hepsinin açıklaması vardır gerçi ilk ikisine baktım güldüm ve uzaaktan ytakından siyasi değil kişileri destekler düşündeniza olduğunu gördüm ben 22 yıldır ist deyim eksi den ne yapmışlar yazaabilirmisin. ilk resim yol çalışması o yolun giriş çıkışlarının resimlerinide paylaşın lütfen . 20 bin mankamatik personeli çıkarıldi yerine işini papacak personel alındı. lütfen gercekçı olun . 1 müdürün kızına eşine kardeşine ibb den özel makam aracı tassiz edildiği dönnem bitti. Saygıla..
her şeye açıklamanız var dediğiniz gibi bunlara da açıklamanız olur diye düşünüyorum.
Yenikapıda araç şovu yapıp daha sonrasında daha fazla araç kiraladığı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Alcantara deri döşeme, cam tavan, ahşap iç dekor gibi detaylı araçlara neden ihtiyacı olabilir?

Her asansör, yürüyen merdiven niye sürekli arızalanır?

Terör örgütü iltisaklı kişiler mi işini yapacak diye mi alındı?

Yol çalışması olan yerde ya yolu kapatırsın ya da etrafını kapatırsın? Kocaman kanalizasyon çukurunu mu savundunuz cidden?

İstanbul'da trafiği çözeceğim yalanını utanmadan söylerken iyice batıran kişiyi mi savundunuz? Çok merak ediyorsanız Sultangazi'ye beklerim. Trafik olmayan yolda saçma salak bir çalışmayla günün her saati trafik oluşturmayı becerdiler.

Sürekli bozulan tramvay, otobüs, metrobüsleri mi savundunuz? var mıdır bir açıklaması cidden?

Açılışını yaptığı metronun kullanılmamasını savundunuz mesela?

İstanbul'da gerekirse ulaşım kâr edilmeden de yapılmalı dediği halde zam üstüne zam yapmasını mı savundunuz?

İstanbul deniz taksilerinin reklamını yapıp şimdi çürümeye terkedilmesini mi savundunuz?

Borç batağına sokup hâlâ borçlandırma isteyen birini mi savundunuz?

Gerçi hepsinin bir açıklaması vardır sizce, neyse. Saygılar