Hocam o heyecanla sinyal vermesi unutuluyor, sinyallere dikkat et. Ani fren harici frende tekleme veya ani fren yapmamaya özen göster yavaş yavaş dur. İnşallah geçersin.
Sol kalkış sinyalini vermeyi unutma yeterli, park halinde P'ye takmayı unutma, harekete geçecekken D'ye takmayı unutmaman yeterli başarılar.
Birde tüm dönüş ve şerit değiştirmelerinde sinyali ihmal etme, tek sinyal hatandan sınavdan kalabilirsin.
Manuel vitese göre çok fazla avantajın var. Rahat ol. Yüksek ihtimalle geçersin.
2 hafta önce girdim sınava , muhabbete tutuyor. o sebeple sinyali unutabilirsin. ilk detay araba biner binmez aynaları kontrol eder gibi yapip kemeri takman. kemeri takmadan sakın kontak çevirme direkt birakirlar. heyecan yapmazsan kolay zaten.
hocam tam giriş saatimde kendi arabamdan indiğimi gören hocanın dikkatini çekmiştim kendinden emim bin araca dikiz yan ve eminiyet kemerini tak çalıştır sinyale dikkat çıkışta aynalara dikat yani ne kadar rahat olursan o kadar puanı fazla alırsın ben rüşvet verdim tema vakfına

hoca tema vakfı başkanıydı ondan bağış yaptım yani bir nevi
hocam heyet ile konuşursan çok rahat yaparsın, sinyal stop geri kaçma falan dikkat et heyecanla unutma.
Sakin olun, kendinize inanın başaracaksınız hocam. Sonra bize birer çay ısmarlarsınız artık
Hepinize ayrı ayrı çok ama çok teşekkür ediyorum. Muazzam yorumlar gelmiş. Tüm arkadaşlarıma +R10 verildi.
Umarım yarın bu konuda güzel şeyler yazacağım...
Hepinize iyi çalışmalar dilerim.