hocam uğraşma hiç o kartıda geri ver lanet gibi peşini bırakmıyor o blokeli kartı ben beş yıl kullandım. Bak 5 YIL Bu 5000 Tl dağıtmışlardı erken ödedim.
Devlete olan borcum için noter kefil buldum. BAK NOTER KEFİL VERMEDİLER
UYUZ OLDUM CİMERE YAZDIM BİZ NE YAPALIM DEDİLER.
BOŞUNA UĞRAŞMA KARDEŞİM
BU YÖNETİM DEĞİŞENE KADAR BÖYLE
garip isyan olmuş. Yönetimle alakası yok. BDDK ya bağlı hepsi. Borç ödemediniz diye kara listeye alınma sucunuz yönetimin değil sizin. Kara liste de 5 yıl bankalar size kredi ve kredi kartı vermez. 5 yıl sonunda ise kart kullanımınıza bağlı olarak bankaların insiyatifine göre veririler veya vermezler. Bu sizin finansal gücünüzün ve ödeme planınıza göre değişiyor. Siz bankayı riske atabilecek bir profile sahipseniz vermezler zaten. Sizin tek yapmanız gereken bankaya güven sağlamanız. Bu nasıl olur derseniz teminatli kredi kartı çıkarıp her gün kullanmanız ve borçlarınızı ödemeniz lazım. Marketten su bile alsanız temazsız ödeme yapacaksınız. Kara listeden çıktıktan sonra da devamlı kullanaacksınız. Bankaya otomatik ödeme talimatı vereceksiniz. Bu aşamalara başlarken 1 yıllık findeks paketi alacaksınız ve ayda 1 kere puanınıza bakacaksınız. 12 ay sonunda puanınızda artış yoksa dediklerimi yapmamış veya ödeme geçiktirmiş olmalısınız.