Çok güzel proje bitince benide etiketler misiniz?
Merhaba güzel yorumunuz için teşekkür ederim seve seve
Gayet şık ve modern görünüyor, elinize sağlık. Vb kullanıcı değilim ama bildiğim bir iki responsive tema kullanan vb 3.8.x sürümlü forum var ve maalesef üyelerin çok hoşuna gitmedi. Vb 3.8.x ın bir sevda olduğu doğru ama üyeler o eski görünümü tercih ediyor. Mobil temalar olmazsa olmaz ama masaüstü görünümünü default temaya yakın bırakma imkanınız varsa daha iyi olabilir diye düşünüyorum.
Merhabalar yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle. Bu projede aslında hedeflediğim konu vbulletin 3.8.x sürümünü günümüz teknolojisine uyarlamak, modern bir görünüş kazandırmak ve vbulletin'in hantal js kullanımlarını azaltmak. Temanın şuan ki pagespeed skoruda oldukça başarılı görünüyor tabi optimizasyon sürecine tema tamamen bittikten sonra değineceğim. Ek olarak vBulletin'ın default tema yapısına benzer responsive bir tema yapmak aslında basit iş. Bu temayı bitirdikten sonra boş zamanımda default temasını responsive uyumlu hale getirip ücretsiz yayınlayabilirim talep olursa tekrardan teşekkür ediyorum
Tertemiz ve efsane gözüküyoooo
Beğenmenize sevindim teşekkür ederim
Harika görünüyor. Takipteyim.
Çok teşekkür finalde tekrar bilgilendireceğim
Bu temayı takip ediyorum, merak ediyorum son halini.
Merhabalar, beğenmenize sevindim hocam teşekkür ederim. Şuanda temaya özel eklentiler geliştirme aşamasındayım. Eklentilerin biten kullanım rehberlerini
burada paylaşıyorum. Finalde bilgi vereceğim tekrardan