emrettin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yeni askerden geldim hocam, artık askerlerin hastalık durumlarına çok titizleniyorlar. Yani acemi birliğinde de usta birliğinde de sana yardımcı olurlar. Aciliyet durumuna göre olmak koşuluyla tabii ki. İlk başta biraz söylenirler sivilde neden gitmedin falan diye ama sonrasında yardımcı olurlar tabii Siz farklı şehire gidecekseniz tedavi için orada işler biraz ertelenebilir sizin adınıza, acemi birliğinizde ki 21-22 günde maalesef dışarı izinleriniz yasak, ancak birliğinize yakın bir hastanede randevu alırsanız sizi hastaneye götürmekle yükümlüler. Geçmiş olsun ve hayırlı teskereler..(komutan izni ve yanınızda bir komutan olması koşuluyla)
Teşekkürler hocam gittiğim gibi de söylemeye utanıyorum açıkçası biraz gerçekten de yani insan der sivilde niye gitmedin diye. Ama bir bilseniz bir ay sonraya anca randevu alabildim, ultrasonu da 8 Şubat'a alabildim, doktorum dahi durumun ciddi ultrason çektirmen lazım bir an önce oraya benim gönderdiğimi söyle falan dedi, ultrasondaki sekreter ile de konuştum "maalesef bir şey yapamayız" dedi. Ben de diyorum ki her ay on binlerce kişi randevu alıp gitmiyor, devlet buna para cezası getirmiş, en ufak bir şeyde, başım ağrıyor diye hastaneye gidip randevu alıyorlar, durumu ciddi olanlar böyle beklemek zorunda kalıyor. Acil ultrason da boyun ultrasonu çekmiyor. Avrupada hastane nasıl işliyor bilmiyor sanırım bir arkadaş gelmiş sırf bana karşı çıkmak için yorum yapıyor. Avrupada hastanenin kapısına giremezsin başım ağrıyor diye. Ben de bu randevuları gereksiz yere dolduranlara ve gitmeyenlere lanet okuyorum, çünkü belki de ciddi sorunu olan birçok kişinin hakkına giriyorlar.