Birlik, beraberlik, destek ve maneviyat olmadıktan sonra para olsa ne olacak hocam?
Yanlış anlamayın ama kız arkadaşınızın tavrı her ne kadar arkadaşlar hak veriyor olsa da bence hiç hoş değil.

"Düzgün bir işe girdin girdin, girmiceksen beni unut" diyorsa, bence hayatınızda bazı şeyleri gözden geçirin.
Şöyle bir senaryo yazalım;
Neyi kast ediyor bilmiyorum da yani ahlaki çerçevede para kazanılan her iş düzgündür bence de neyse 'düzgün' bir işe girdiniz, evlendiniz, hayat çok güzel devam ediyor.
Evlendikten 1-2 sene sonra çocuğunuz oldu, her şey hala güzel sonra bir şey oldu ve bu düzgün işten sizi çıkardılar, ayrıldınız, kaldınız işsiz.
Şimdi sevgiliniz olan müstakbel eşiniz o zaman size 'işten çıktın, işsiz kaldın ya hemen 'düzgün' bir iş bulursun ya da ben çocuğumu alır giderim ve boşanırız' mı diyecek?
Bugün bunu söyleyen yarın da onu söyler. Çocuk var, evli oluruz, o zaman her şey farklı olur falan diye düşünmeyin.
Evlenince her şey daha kötü oluyor.

Yani sevgi, saygının şimdikinden bile daha az olacağı zamanları göreceksiniz.
O yüzden siz bence düzgün bir işten önce düzgün bir eş adayı bulun ya da mevcut hanımefendi ile güzelce konuşup birlikte her şeyin üstesinden gelebileceğinize onu inandırın, eğer buna sizin inancınız tamsa tabi.