AnaBayin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Para olunca da olmuyor emin olun yani para var ciddi ilişki yok hep geçici ilişki buna emin olun bol şanslar
Kısmetin nereden geleceği belli olmaz. Ben lise arkadaşımla evlendim. Lisede tanıştık 7-8 sene beraberdik. Daha sonra evlenmeye karar verdik. İşim gücüm yoktu. O arada eşimi soran oluyormuş mühendis, öğretmen vs. Eşim reddetti babasını karşısına aldı ben Mehmet'le evlenmek istiyorum dedi. Biraz mahcup şekilde kız istemeye gittik. Aileler tanıştı kaynaştı. O ara ben de gördüğüm her yere başvuru yaptım. En sonunda asgari ücretle bir yere başladım. Ev eşyaları aldık, beyaz eşya filan. 6 ay orada çalıştım daha sonra geçici olarak eşimi de yanıma işe girdirdim. O zaman asgari ücret 1600 filandı bizim aylık taksit ödemelerimiz 3000-4000 filandı. Yemeden içmeden çalıştım borç ödedim. Yetmedi ek iş yaptım buradan sağdan soldan. Evlenmeye 3-4 ay kala başka bir yerden çok daha rahat ve yüksek maaşlı iş teklifi aldım. Şuan borçlarımız bitti çok şükür geçinip gidiyoruz. Onun için bu işler kısmet hocam herkes paraya bakmıyor. Tabi ki parasız da olmaz ama kafasına koyup sırt sırta verilince insanın yapamayacağı şey yok.