m11.com.tr var isterseniz
Merhaba hocam. eTicarete ürün satmak için değil, Bilgi Paylaşımı - Eğitim - Forum - Soru Cevap - İşbirlikleri - XML Servisleri gibi birçok datanın yer alacağı bir portal projesi için arayışımız var. O sebeple alan adı bize pek uygun değil.
bilisimhane.com 8 yıllık
raftanevinize.com
Merhaba hocam. eTicarete ürün satmak için değil, Bilgi Paylaşımı - Eğitim - Forum - Soru Cevap - İşbirlikleri - XML Servisleri gibi birçok datanın yer alacağı bir portal projesi için arayışımız var. O sebeple alan adı bize pek uygun değil.
emagazaniz(.)com satılık hocam teklif verebilirsniiz
Anladığım kadarıyla eTicaret yapmayacaksınız, eTicaret altyapısı sağlayacağınız marka yaratmaya uygun bir domain arıyorsunuz.
Müsait olunca portföyü tarayıp uygun olanları fiyatlarıyla P.M göndereceğim.
Doğrudur hocam. Alan adlarınıza göz atıyorum.
Hocam ilgilenirseniz
egidiyor.com. ve com.tr
Haricen diğer domainler için portfoye bi bakın isterseniz 👇
Diğer alan adlarına göz atacağım.