Aklı var fikri yok diyeceğim ama bazı insan!larda akılda yok
Adamın her mesajında gömmüşler hala kalkıp cevap vermiş valla iyi yüz var helal olsun.
İnsanlar neden ekmek kuyruğunda acaba ülke geneli geçim sıkıntısı olduğu için, açlık olduğu için, orta gelir kalmadı herkes dar gelirli olduğu için vs vs olabilir mi
Diğer partiyi karalayacağım diye kendi partisinin ortaya çıkardığı pislikleri bile öne sürüyor dedim ya aklıda yok fikride. Takım tutmaya devam edin bir gün vatansever olursunuz.
İbadetin, yardımın gizli olanı makbuldür davul zurna ile yapılmaz. Çıkıp minarelerde hoparlörle kuran okuyarak millete reklam yaparak adam olunmaz.
Belediyede ne data varmış maşallah mitte yoktur o kadar bilgi
En azından satılıp ah çalındı demiyorlar. Şuan tüm kimlik, adres, gelir bilgilerin ortalıkta dolanıyor.
Kol kola gezenler, bitsin hasret diye ağlayanlar mal paylaşırken anlaşamadı bununda faturası bize kesildi
Konudan konuya atladım ama çok net belirtmeden ufakta olsa dokundurmak istedim çok doluyum kusura bakmayın. Daha yazamadığım çok şey var ama anlayacak yok.

Konuya gelecek olursak söyleyecek söz kalmamış tek kelimeyle yapan ve yaptırandan Allah razı olsun.