FriendOfGhost adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
istanbulda kapalıçarşı ve sirkeciden kumaş, floş, bunların artıkları gibi şeylerden tüyleri yapmayı deneyebilirsin. tüy olarak nerede satılır bilemiyeceğim ama aliexpress'de kesin vardır. teller kancalar, k, bu resimdekiler yaylanabilir çelik teldiri onlar da istanbulda perşembe pazarında kesin vardır. yine istanbulta istoç'da belki tüy ve benzeri süs malzemelerinden vardır. orada kırtasiye ve yılbaşı süsü ve oyuncak anlamında herşey satılıyordu. resimdeki zımbırtının altında pili motorlu birşeyler var. onları da türkiyede internetten temin edebilirsin ama gözünle görmek istersen karaköy'de selanik pasajı, karaköy pasayı ve bankalar caddesine gitmelisin. orada sana uygun parçaları buduktan sonra internetten uygun fiyatlısından alabilirsin. oyuncağın tabanını kesinlikle bulamazsın. hiç arama bile. o sebeple bir 3d printer ellerinden öper. eğer bu pilli motorlu birşey değilse ki resimden emin olamadım, o zaman yukarıda yazdıklarımdan elektronikle ilgili olanları çıkartırsın. ama motorlu versiyonu da fena olmaz hani. bir de vantuzu var sanırsam bunun. o da istoç ve perçembe pazarı yollarını açar sana.... kutu baskısı vs için de istoç diyeceğim. orada istediğin görsel baskısını, istediğin kalınlıkta karton kutuyu yaptırabilirsin.

umarım istanbuldasındır zira diğer şehirleri bilemiyorum... başarılar dilerim. güzel bir uğraş. öatır çatır da satarsın.
Teşekkür ederim hocam valla üretim amaçlı değil evde 3 kedi var. Sabah çıkıp akşam geliyoruz sıkılmasınlar diye böyle bir şey düşündüm.