Merhaba, bende Polonya'dayken açtım PayPal hesabımı. Doğrulama amaçlı ufak miktarda para göndermişlerdi, açıklamada yazan kodu yazmamı istediler falan, o şekilde doğruladım hesabı. Daha sonra ödemeler gelmeye başlayınca bakiyeler ilk başlarda beklemede kalıyordu, çekilebilr değildi. 2-3 hafta devam etti bu olay, adres belgesi falan istediler daha sonra. Ödemenin nereden geldiği ile alakalı belgeler falan. Onları hallettim, ondan sonra da bir sorun yaşamadım. Polonya hattım halen bende, aktif çalılıyor. Paket satın almadığım zaman SMS gelmiyor. Doğrulama istedi bir keresinde SMS ile, o sıra 30 PLN'e paket satın aldım, SMS geldi ve doğrulamayı yaptım. 1 yıldır aktif kullanıyorum, bir sıkıntı çıkmadı şükür, Başlarda belge isteyebiliyorlar hocam, adınıza düzenlenmiş adres, banka hesap dökümü veya fatura gibi. O yüzden yüksek miktarda bakiyeler ile işlem yapmayın ilk kullanımlarda, hesabın oturmasını bekleyin.
Ben de alman hattımı kullanacağım, sanırım 6 ayda bir 15 yükleme yapmak gerekiyormuş. Bu arada adıma düzenlenmiş fatura isterlerse (elektrik-su vs gibi) o işte sıkıntı olur. Sonuçta Almaya'da yaşamıyorum. Ben belki adsense gibi eve mektup gelir diye düşünmüştüm.