orhansengun adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam hayırlı ugurlu olsun öncelikle. 🙂 Merak ettiğim bir konu var. Cruze 3 tane demişsiniz neden 3 tane değiştiniz ve memnun muydunuz? Bu araçla ilgili çok fazla söylenti var...
Hocam insanların söylemlerine bakacak olursak hayatta hiç bir baltaya sap olamayız. İllaki araç bakımından değil araba olsun ev olsun veya ne bileyim teknoloji ürünleri vs vs. Liste uzar gider.

İlk Cruze mi aldığım da cekingelerim vardı malum sizinde dediğiniz gibi piyasa araç ile ilgili hiç iyi söylemler yok 1 yıl kadar bindim memnundum aracımdan hele ki konfor bakımından on numara model yükseltmek için sattım dolandım durdum aynı dolulukta konfor bakımından eşit değerde araç bulamayınca tekrar Cruze aldım bir süre sonra Insignia veya 2.0 dizel almak için sattım aradığımı yine bulamayınca tekrar Cruze talim
😜
Cruze 1.6 atmosferik motora sahip öyle ahım şahım bir performansi olmayan ama kullanıcısını uzmeyen bir araçtır. Fabrikası Türkiye'den çekildiği için insanların bir ön yargısı mevcut ama şimdi git sanayiye bulamayacağınız bir parçası yok çünkü Opel ile birebir aynı parçalar kullanılıyor. Genelde kronik arızası subap erimesi onunda sebebi LPG yani bu Cruze has bir sorun değil çoğu marka modelde aynı sorun mevcut. Gidip konfor bakımından sıfır ama sırf piyasada ismi olan eski model araçlara 300 350 vereceğime kesinlikle Cruze den şaşmam