Yaşım 24, elektrik elektronik lise mezunuyum bir kaç işte çalıştım, utangaç ve aşırı asosyal bir yapım var. Bu utangaçlık ve asosyal link benim hayatımı çok çok engeliyo. İşte çalışamıyorum çünkü insanları tahammül edemiyorum. Bazen bu dünyada kendimi gereksiz biri gibi görüyorum.

Hayatım o kadar boş ki boşuna yaşıyor gibiyim. 1 tane arkadaşım yok çünkü insanlara güvenmiyorum geçmişin izleri diyelim.

Aileden baskı var, psikolojim bozuk bazen ölmeyi bile düşünüyorum hata bugün düşündüm çünkü yine iş konusu para konusu yüzünden kendime bakıyorum kednimi boş görüyorum niye yaşıyorum ben.

Babamda yok bu yetmiyormuş gibi yukarda yazdığım rahatsızlık yüzünden evin reisi yada ne bilim eve bakan ben olamıyorum.

Bu sorunlar yüzünden dine inancım azalıyor çünkü allah kuluna kaldıramayacağı yükü vermez ama bana veriyor yada allah yok diyorum o derece bıktım bu dünyadan.

Asıl meseleye gelelim, ben dışarda çalışamıyorum çünkü yukarıda yazdığım rahatsızlık yüzünden. Bana ufak sermaye ile yada sermayesiz her ay iyi gelir getirecek iş lazım yada internette nasıl para kazanabilirim. Elime 3 5 geçsin istiyorum aileme destek olayım.

Ne kadar adaletsiz bir dünya da yaşıyorum ben.