Dogan7 adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Bundan yaklaşık 5 6 ay öncesine kadar çok sevdiğim bir hayatım vardı, iş bağımlısı bir insandım. çok yoğun işkolik birisiydim , uyku düzenim yoktu fırsat bulduğumda uyuyordum, dışarı çıktığımda bile sadece işle ilgileniyordum anın tadını çıkarmak gibi bir niyetim yoktu buna ek olarak her gün kitap okuyan ve düzenli spor yapan birisiydim. Sonrasında biraz eğleneyim falan kafasında arkadaşlarla konsere gitmek tatil yapmak kafasında 1 aylık bir ara verdim. Ondan sonrasında eve tekrar dönüş yaptığımda iş hayatımda zarar etmeye başladım. Kötü alışkanlıklarım oluştu aşırı düzensiz uyku diğerinin aksine günde 10 12 saat uyumaya başladım . günümün 4 5 saatini kıraathanede (kahvede) haftanın 2 3 gününü dışarda boş boş gezmeyle geçirmeye başladım , beni geriye doğru çeken kişilerle arkadaşlık etmeye başladım. Uzaklaşmaya çalışsam da bunlardan irademin çok fazla zayıfladığını fark ettim. Çözüm olarak evden dışarı çıkmamak yada bulunduğum ortamı değiştirmek farklı bir yere taşınmak gibi bir düşüncem var.

Sizce nasıl yapabilirim ?
Yaklaşık 13 yıl önce senin durumundaydım çözüm olarak başka semte taşındım ve hayatım değişti. İmkanın varsa mutlaka o semtten uzaklaş işine odaklanırsın.