mkozdogan adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yapay zeka'nın içerisinde Ödül ve Ceza durumu var.
Aldığınız cevabı beğenmediğinizde veya doğru bulmadığınızda dislike basın. Bu sayede, yazılımcıları nerede hata yaptığını görüyor olacak. Ve sürekli gelişen bu sistem, ilerleyen bir kaç yıl içerisinde mutlak doğru işler yapmaya başlayacak.

Mızrak çuvala sığmıyor demek için henüz erken. Şundan dolayı. Bundan 30 sene önce, benim internete bağlandığım şartlarda, benim kullandığım bilgisayarı bugün kimse kullanmaz. Ama bizde şartlar öyle idi. Şimdi şartlar başka. 30 yıl sonra bu sistemde de şartlar başka olacak.

Google henüz beta aşamasında iken, arama yaptığımız ilk günleri hatırlıyorum. Google'da arayıp, burada bulamadık altavista'dan bulalım diyorduk. Şimdi altavista'yı kimse hatırlamasa gerek. O günlerde Netscape Navigator kullanıyorduk. Aynı şekilde bugün onu da hatırlayan olmasa gerek.
Güzel yorum. Aslında bunun hızlı ilerlemesi için güzel bir fikir geldi aklıma. Belki Türk bir arkadaşımız yaparsa ona ilham olsun diye yazıyorum. Yapay zekanın hatalı verdığı bilgiyi doğrusu budur diyerek resmını çekıp atana veya maıl atana para ödülü verılebılır. Boylece uygulamaya giren de çoğalır ve ilerleyiş hızlanır.