Herkesin bu sıralar gündeminde. Bir de kendisine sormak istedim. Ancak verdiği cevap çelişkili. Yani hem nasıl algılandığını bilmiyorum diyor hem de ben özgün yazı yazarım diyor. Ya da şunu demek istiyor. Ben kendi içimde orijinal bir makale yazıyorum ama sonrasında Google bunu nasıl algılıyor bilmiyorum diyor. Aslında işin özü şu. Sonuçta gerçek dünyada Ahmet'in evine gidip elmanın faydalarını Ahmet'ten dinlemiyor. İnternetten tarayıp bilgileri harmanlayıp özgünleştiriyor. Bir insan hiç internettten bilgi almadan sadece klavye tuşlarına basarak yazıyorsa o yazı tamamen özgündür. Bu zımbırtının yağtığı şey sonuçta belli. Ha kullanılabilir mi? Elbette kullanılabilir. Ancak istediği kadar yapay zeka olsun mutlaka hatalı bilgiler verecektir. Bir kaç makale denemeleri yaptım. Sizin esas istediğinizi doğru anlarsa iyi sonuç veriyor. Yani tam ne istediğinizi anlatırsanız oluyor. Yoksa sıkıntı çıkabiliyor. Ben pek kullanmıyorum. Sebebi ama sürekli hata mesajı vermesi ve siteye zor girilmesi. Yani 1 saat giremediğim bir sistemle ne uğraşayım deyip oturur kendim yazarım diyorum. Düzelirse ama kullanırım.