İsim vermeyeceğim konu dikkatimi çekmişti , tradeleştiğiniz bir kaç isimle görüştüm eğitimi tavsiye etmedi.
2.dikkatimi çeken ise eski konularınız editlenmiş ancak günler önce US üzerinden aldığınız click ile şuanki konuda koyduğunuz click miktarı aynı sanırım ama siz bugünün dönüşümü diye koymuşssunuz.
Sonuç olarak hit çekme stratejinizi eğitimde sizin yaptığınızla 1-1 aynı şekilde göstermiyorsanız bence eğitim almak doğru olmayabilir. Stratejiyi birebir öğretiyor olsanız sizden eğitim alan birinin kazanamama gibi bir ihtimali yok.
1- Eğitimi tavsiye etmeyebilirler. Yapamayabilirler ama bir ürün/eğitim almadan önce kesinlikle araştırılmalıdır. Kişiler başarısız olabilir.
2.Tek bir hesabımız yok bunu bilmenizi isterim. Ve dönüşüm raporları çeşitlidir.
3. Eğitimde sadece CPA öğretilmektedir. Bunu nasıl yapacağı kişinin nasıl kurgulayacağı tamamen kendisine kalmıştır. Emek ve sabır gerektiren bir durumdur.
Son olarak, Network ağlarını araştırabilirsiniz. Yüz binlerce içerik karşınıza çıkacaktır. Eğitimin ücretinin fazla olması çok sayıda kurulumun yapılmasıdır.
Herkes başarılı olacak diye bir şey yok.
EDİTTİR // Eğitimi satın almış ve kazanan insanlar sizleri rakip edinmek istemedikleri için bu şekilde söylemiş olabilirler. Hiç bir Negatif bildirim almadım. Kendileriyle çok sayıda iletişime geçerek durumlardan haberdar olmaya çalıştım ve oldumda. Lütfen bunu da göz önünde bulundurabilirsiniz.
Ama mesajınız için teşekkür ederim. Keyifli forumlar dilerim.