Hocam açıkçası tam modellerıne hakım olamadıgım ıcın yanı o yuzden model belırtmelerını ıstedım cok sayıda modellerı var ama huawei bısı kullanırken ugrastırması hosuma gıtmedı pek. bır de reklam cıkıyormus sureklı demıstı bı arkadas.
telefonu alırken araştırmıştım. huawei p40 lite o zaman muadillerine göre neredeyse %40-50 daha ucuzdu şu an fiyatlar ne alemde bilmiyorum. 2 yıldır kullanıyorum uygulama konusunda sorun yaşadığım nadirdir. belli başlı uygulamaları kurmakta sorun yaşamıyorsunuz hepsinin apksı var zaten -banka gibi kritik uygulamaları dışarıdan indirmek kesinlikle önerilmez-. bazıları kurduktan sonra hata veriyordu. bütün banka uygulamalarını kendi marketinden rahatça kullanıyorsunuz.
https://appgallery.huawei.com/ diye. mesela bankalar direkt buradan uygulamalarını çıkarıyor. . sitelerin altında uygulamalarının hangi marketlerde bulunduğu yazıyor genelde. yani markalar bu markete de önem veriyor. yine de işte bazen burada bulamıyorsunuz apk indiriyorsunuz sıkıntı olabiliyor. dert edecekseniz önermem. fakat dediğim gibi bu fiyata da bu özellikte telefon bulamazsınız. tercihe göre değişir. ben performansa önem verdiğim için huawei dedim. sizi bilemem.