gcN adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Ya hocam sen git çoluk çocuk eğlendir. Hesapta 5 vandal mevcut, o 5 vandal da oyunun en baba vandalları gelmiş bana benim hesapla eş değer değil diyorsunuz. Benim mevcut olduğum skinler alıcısı çok olan skinler falan filan yani ben kime laf anlatıyorum ki Dediğiniz fiyata pardon da salak mıyım bu hesabı veriyim ? 2000₺ verin hesabı devredeyim diyorum size. Burada hesap hakkında konuşuyoruz kalkmış erkeklik yapıp cahil falan diyorsunuz Sağlıcakla kalın hocam, kolay gelsin size hayırlı işler.
Tamam, dediğim fiyata verin hocam 1.5 alıyorum Vandal sayınızı görmedim bununda pek önemi yok. 2000 diyorsunuz. Hesabınızın değeri ölü demiyorum. 2 vandal fazlanız var, benim hesabım için sizin dediğiniz cümle şu; 1000-1500 falan deseydiniz anlardım diyip bu hesaba 2000 istiyorsunuz. Önce ne yazdıklarınıza bakın. Bir satış yapıyorum, fiyatı belirlemişim satan kişi benim sizin yok bu hesaba nasıl böyle fiyat verirsiniz deme lüksünüz yok. Tekar söyliyim sözümün hâlâ arkasındayım. Verin hesabı 1500'e alıyorum. Son olarak hesabınız 2000 TL'den fazla eder eğer main hesapsa.