"Tamamdır aynı hesabın benzerini 1500'e bulun alıyorum hocam şu an." Daha okuma yeteneğiniz yok galiba.
Benim hesaba 1000-1500tl diyip bu hesaba 2000tl yazmanız ayrı bir çelişki zaten. Bu hesabın ederi de belli. Hadi bu hesabı bana dediğim fiyattan verin
Benim hesapta 3 vandal, 2 pho, 2 op, 2 spec skini var hepsi de oyunun en pahalı skinlerinden. Diğerlerini zaten saymıyorum bile benim hesabımın değeri yok. Sizin attığınız hesap altın değerinde zaten 😂😂
Böyle okuduğunu anlayamayacak cahil cahil yorumlar yapacaksanız konumu baltalamayın. Dediğimin arkasındayım, benim hesaptan daha iyi bir hesap veya benim hesabın aynısını 1000-1500 anca eder dediğiniz rakamdan alıyorum şu an. Attığınız hesapta çok kötü değil ama benim hesaptan kat ve kat iyi veya benim hesapla eş değer değil. Ama ona rağmen attığınız hesabıda ilk bahsettiğiniz rakamlardan alıyorum. Buyrun hodri meydan..

Son olarak hesap immo olsa anca 2 üstü eder yazmışsınız sizin attığınız hesap radi galiba max yücellik görmüş ana rank Dia maşallah inanılmaz fark var benim hesapla hahaha