talebetube adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Merhaba R10.net Ailesi

R10'na ilk girişim tam 15 yaşında idim . Hiç bir fikrim olmadan internette gezinirken karşıma çıkan bir site oldu.
İnternet Sitesi Yapmaya burada başladım . İlk önce baktım inceledim .Çok güzel taktikler öğrendim . Fakat genel yapım yap-sat taktiği olduğu için bir çok güzel projeyi sattım.
Hiç unutmadığım ilk yaptığım ödev yorum sitesi bir ay içinde günlük 1K google dan hit aldım ve sattım .

İkinci sitem 15 gün içinde günlük 3K hedef aldı 3. ay sonunda günlük 30K hit gelmeye başlamıştı .Fakat hep sattım .

Daha sonra eski yönetim sebebini bilmediğim halde ban atmıştı bir dönem uzaklaştım.

Yeni yönetim bir çok şeyi değiştir değiştirmeye de devam ediyor.

İlk internet ortamında dolandırma vakam burada oldu .

Bir çok ticaret yaptım .

15 yıl aradan geçmiş çok uzun zaman olmuş .

15 yıl içinde ne oldu derseniz ;

En iyi bildiğim konu fal rüya yorumu şuan kendimi sadece buna adamaya başladım .

Şuan hayata tekrar sıfırdan başlıyorum . Galeri işi yapıyor idim şuan -900 K içerdeyim iflas ettim .

Eski üyeler siz kaç yaşında geldiniz ve şu an neredesiniz .

Dip Not : 15 yılda hiç r10 dan hediye gelmedi

Selamlar.. Madem sıfırdan başladın, hiçte hediye almadın. Bilişim sektöründe geçerli olabilecek bir projeden üyelik hediye etmek isterim. Duydun duymadın bilemem 8tag.com - Google sıra takip aracı 3 aylık 1296 TL değerinde bir hediye benden gelsin (1 haftaya fiyatlar değişicek).
Sisteme kayıt olursan ve PM olarak mail adresini bana yollarsan paketi hesabına tanımlamak isterim. Yeni hayattında yardımı dokunur diye düşünüyorum.
Bu da bir ilk olsun