Dostlar ileride birilerine lazım olur diye az çok gelişme oldukça buraya yazacağım unutmadıklarımı.
Açtım hesabı ilk etapta günde 200 mail hakkı veriyor sandbox diye bir şeyin içindesin diyor. Ben pek sallamadım 200 mail şimdilik denemelerim için yeter diye.
Bir mail adresimi sisteme kaydedip verify ettim. Sonra python üzerinden o mail adresim ile başka bir mail adresime mail atmaya çalıştım ama bir türlü olmadı.
Sonra bi baktım amazonun yayınladığı python rehberinin (ben hiç beğenmedim bu arada bir türlü istediğim sonucu vermedi smtplib ile kendim atıyorum mailleri) ortasında üyelik durumun sandbox ise verify edilen bir mailden verify edilen bir başka maile ancak mail gönderebilirsin diyor. Yani dışarı mail atmaya izin vermiyor. Sonra sandboxtan çıkış için başvurumu yaptım 24 saat içinde onaylanır ya da onaylanmaz yazdı. 1-2 saat içinde ekstra sorular sordukları bir destek konusu açmışlardı. Elimden geldiğince mükemmel ingilizce ile uzun uzun sorularını cevapladım. Sonuç olarak şuan günlük limitim 50k mail oldu
Ancak dediğim gibi şuan gmail hesabıma bağlı. İlerde domaine bağlayınca da gelip eklemelerimi yazacağım inşallah.