BalabanTURK adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Nasıl tıpa tıp PHP hocam allah aşkına ? Benim anlatmak istediğimi anlamadınız sanırım Sizin gösterdiğiniz spesifik bir örnek. Mesela PHP de @if yazınca if sorgusu mu çalıştırıyor. Metin içine bir değer çağırmak için {{deger}} komutunu mu kullanıyoruz PHP de ? Ben saf PHP ile arasında farklılıklar var diyorum. Siz benim dediğimi yanlış anladınız sanırım. Ben saflıktan bahsettim. Saf PHP olsa zaten buraya bu konuyu açmamın ne anlamı kalırdı ?
Sen konuya gerçekten çok uzaksın hocam {{deger}} sadece blade syntax ile alakalı bir olay sen MVC ne bilmiyorsun senin olayın sadece php bilmemek değil ki sen mantığını bilmiyorsun olayın neyi ne olduğunu bilmiyorsun öncelikle neyin ne olduğu temelini öğrenin diyoruz hocam.

sen @if yada {{deger}} gibi kullanımları merak ediyorsan blade syntax diye arat oradan bak.

hatta ben size direk link bırakayım : https://laravel.com/docs/9.x/blade
bu sayfaya bir göz atın bu arada ben laravel kullanmayı bıraktığımda laravel 4 yeni tanıtılmıştı yani hocam neyin ne olduğunu biliyorum bence siz biraz beni dinleyin şu dediklerimi araştırın öyle laravel olayına girin ;

Bknz: mvc nedir.
Bknz: oop nedir.
Bknz: template motoru nedir.