meliihcaann adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Hocam galiba yanlış anladınız şöyle söyleyeyim aslında ben ikisi arasındaki pozitif ve negatif şeyleri sormak istedim,işlerin az çok nasıl yapıldığını ve neleri bilmem gerektiğini araştırıp bilgi edindim ama tecrübeyle sabit yorumlara ihtiyacım var kısacası yol gösterebilecek birini arıyorum diyebilirim
Anladım, e-ticaret ve yazılım alanları hem ekonomik hem de mesleki açıdan farklı fırsatlar sunmaktadır. E-ticaret, sizin için müşteri bulma ve satış yapma becerileri gerektirirken, yazılım ise programlama ve teknik bilgi gerektirir. Her iki alanda da başarılı olmak için öğrenmeniz gereken çok şey vardır. E-ticarette, pazarlama, SEO, müşteri hizmetleri gibi konular öğrenmeniz gerekirken, yazılımda ise programlama dilleri, veritabanları, web tasarım gibi konular öğrenmeniz gerekir. Hangi alana yönelmek istediğiniz size kalmış, ama öncelikle hangi alanda daha ilgilendiğinizi ve hangi konuların size daha keyif verdiğini düşünmeniz önemlidir. Ayrıca, her iki alanda da birçok eğitim ve öğrenim seçeneği mevcut, dolayısıyla sürekli öğrenmeye devam etmeniz gerekir.