Öncelikle başarılar ağabey.

Yıllardır oyunlarla içli dışlı biri, oyun video ve yayın izleyicisi, tam zamanlı prof. oyuncu olarak samimi yorum yapmak istiyorum senin için.

Herşeyden önce, gerçekten samimi ve iyi bir ağabeyimize benziyorsun.

Öncelikle, bu şekilde yükselmen tabiri caizse imkansız. Evet imkansızlık var, onu gördüm. Fakat ileriye dönük büyümek istersen, ufak da olsa gelir elde etmek istersen zor, yani mucize olması gerek. Hobiden ileri geçmesi de.

Bu imkansızlık ile ne yapılır ona gelmem gerekirse.
Bence FaceCam olayı güzel ve mantıklı. Hiç değilse tepkiler için belki izlenir.
İkinci olarak, biraz daha popüler oyunlara yönelmeye çalış. Telefon kaldırır mı bilmiyorum ama...
Örneğin farming simulatorun izlenme oranı ile popüler bir oyunun ÇOK TAKİPÇİLİ bir kanalda bile çok fazla uçurum vardır.
Üçüncü olarak, sesleri biraz dengelemeye çalış.
Dördüncü olarak, şuan yapabileceğin video vs. olayları için en iyi tercih shorts bence. O da ufak da olsa bir kitle kazanmak için.
Bu kemik kitleyi oluşturduktan sonra videolara yönelinebilir bence. Diğer türlü hobi olarak kalacaktır.
Beşinci olarak ise, maalesef ki küfür, argo vs. kullanmadan ( özellikle yüksek yaşlı birinin ) gençlerin ilgisini hızlıca çekmek çok çok zor. Bunu yapabilen o yaşlarda sanırım kozmik karınca nickli youtuber var, o da zamanının popüler oyununda ismi yayıldı.

şu anlık aklıma gelenler bunlar, başka ne yazsam bilemedim.
tekrardan başarılar, hakkında hayırlısı olsun