Faruk yalanla dolanla işim olmadığını söylemek isterim. Böyle basit bir konu için de sana yalan söyleyecek halim yok açıkçası. Mazi2'yi ne kadar oyuncu ile açtığımı ben bilirim ve bu konuda gelip seni kandıracak halim de yok. 1-99'da oynayan bütün ekiplerin olduğu bir oyundan bahsediyoruz
. 4K oyuncu muhabbetini de bizzat tanıdıklarım oldu şeklinde belirttim burada gelip bir yeri savunmak için dalavere çevirecek halim yok. Uriel de desteği kesene dek gayet iyi çalışıyordu. Svside sunucu taraflı koruma sağlıyor, 7x range v.s. engellesen de bot, balık botu açabiliyorsun bunu da belirteyim.
Videolara baktım ben nereden bileyim iris panel falan olup olmadığını. demişsin
https://prnt.sc/898LX6r65I5k iris sohbetinde selam videomuzu atmıştık açılış günü 23 gibi. irisPanel oyunlara baktığın zaman anlarsın zaten GUI v.s. hep aynıdır. Minimap eklentileri, envanter butonlarından kendisini belli eder.
Yani gelip burada dalavere yapıp olmayan oyunun oyuncusuna bak diyecek halim yok. irisPanel'ile olan bağlantımız da sıklıkla oyun açtığımızdan kaynaklanıyor.
1k oyuncu ile açtım dediğine göre panelle max 400 600 arası bir oyuncu gördün.
Core'den direkt olarak sana tekil oyuncu sayısını söyleyen panel var ve anlık. Metin2Panel gibi DB den son 10 dakikanın onlinesini çekmiyor.
Üslubun da doğru değil. Ne ben seni yalancılıkla suçladım ne de sana hakaret ettim. Ama kullandığın dil bu şekilde devam edecekse, ampülcü dayının kim olduğu ortada. Neyin ne olduğunu bizzat aktif kullanan adamdan, sana bak bu oyundaki savaş arenasında ne kasma var ne lag var al bak diye video atan adamdan dinlemek yerine etraftaki edindiğin bilgi ile geliyorsun. Bir şeylerin sonradan düzelebileceği algısı da kapalı. Bugün ortaklıkla oyun açtığın insanlar başarısız bir reklamla paralarından olursa, ilk seni suçlama ihtimalleri yüksek. Burada işler de bu şekilde ilerledi aslında biraz da o yüzden bu algılar var.
Kötü bir şeyi savunarak insanların hakkına girecek kadar adi bir insan da değilim Faruk.Ben bir müşteri olarak 2019 yılında irisPanel'e katıldım halen hizmet almaya devam ediyorum. Bunun yanında kendi imkanlarımızla deneye yanıla yaptığımız filesimizle oyunumuz da aktif adını yukarıda verdim hem iris hem iris dışı devam ediyoruz.
Tüm bu nefretini, doğrularla karşılaştırmak. Neyin tam olarak ne olduğunu öğrenmek büyük bir hareket olurdu. Bak discord adresleri bu
https://discord.gg/baHSddx irisPanel Mehmet ile iletişime geçip negatif düşüncelerini ileterek doğruları öğrenebilirsin. Hayatta birine direkt olarak kin kusmak yerine önce o kişiyi tanıyıp onunla kin kusacağın konuları konuşup bir de ondan dinlemelisin. Yoksa SMS'lerde +300K ONLİNE yazana inanan algı kurbanlarından farkın kalmıyor.
Benim de yalan konuşup konuşmayacağımı sorup soruşturarak öğrenebilirsin. Amed2 logonu ben yapmıştım oradan hatırlarsın DC'den de yazdım zaten konuyu sana doğru şekilde daha güzel uslupla cevap verebileceğin tarzda anlatmak için. Forumda kim haklı yarışı oldukça yorucu.