kodak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faruk, irisPanel ile bir sürü oyun açtım yüksek oyuncuda. 4K oyuncu da gören irisPanel üyesi arkadaşlarımız oldu. irisPanel'de herhangi bir sorunla karşılaşmadığımız gibi şu an hile çalışmayan tek anti-hile yazılımını da irisProtect sağlıyor.
Lütfen kardeşim
Ayrıca sahibi Mehmet abi de Metin2 sektörünü geç, genel olarak mükemmel bir yazılımcıdır ve çok fazla bilgisi bulunmaktadır.
kodak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
irisProtect'in reklamını yaptığım yok. Rextbot ve diğer bot sunucularına girip irisProtect Premium'da hile çalışıp çalışmadığını sorabilirsin. Yaklaşık 23 gündür aşılamadı.

Bizim kendi projemiz Mazi2 ilk sezonunda 1K, ikinci sezonunda 1K ya yakın, üçüncü sezonunda 1.700 oyuncu ile açılış yaptı 0 sıkıntı. Araştırabilirsin.
Aynı zamanda M2Hard sunucumuz 1.5k oyuncu ile açtı.

2K ve üzeri oyunlarda M2Zeo, Taht2, DuoMt2, Ötüken2, Lena2, Kayra2, M2Rex, Jester2, Ventures, Alaturka2 gibi bir çok isim de var.

Bu arada sandığın gibi her fonksiyon MYSQL'e bağlı değil. Şu an aktif Gazi2 sunucumd Uriel + Svside Plus kullanıyorum bu arada hile çalışıyor.

Lag gibi problemler için de 300 oyuncu kaldıran pakete 500 oyuncu sokmamak lazım. Ya da test için aldığın basit sunucuda CPU ve RAM olmayan oyun açmamak lazım. 10gbit hatlu bir makinede barınıyorsun. İşlemci v.s. gücü de yüksek kolay mı öyle lag yakalamak.

Buyur lag var mı yok mu bak. Daha online ye sahip bir çok proje de var adını veremeyeceğim. Bahsettiğim gibi 3-4k oyuncuları gören projeler oldu hiç bir sorun yaşanmadı.

Olay burada reklam değil. Sahibini tanıyorum, çok kez oyun açtık panel sayesinde para kazandık. Dediğin gibi değil, başlangıç paket sunucuda oyun açıp lag şikayetinden ağlayanla, oyunun mantığının dışında hareketlerle max 20 bin yazılacak sınıra 54 bin yazıp oyununu p*ç edenlerin dediği şikayetlerle geliyorsun. Bir sıkıntın varsa ya da yanlış olduğunu düşünüyorsan git konuş sahibi ile. Ancak dediğim gibi şu an irise karşı ters algı yapıyorsun doğru değil.

https://www.youtube.com/watch?v=vPOo33lN92Y

https://www.youtube.com/watch?v=Ggfvnl-wVzI
Bahsettiğin oyunların hiç biri tutmamış oyunlar. 300 oyuncu kaldıran pakete 500 oyuncu diye bir dünya yok ben çok iyi biliyorum nasıl çalıştığını sistemlerin. Mantığı yanlış bir kere. Ayrıca Uriel denen çöpten client taraflı korumayla zaten oyun açanların gram beyni olmadığı gibi onun reklamını yapanların da bir o kadar beyni yok. Svside plus'da asla hile çalışmıyor. Svside bu piyasaya gelmiş geçmiş en iyi game taraflı çalışan hile korumasıdır. Aksini idda eden vurduruyordur yada birilerinin yalakasıdır. Videolara baktım ben nereden bileyim iris panel falan olup olmadığını. Göstersin bir tane aktif lagsız server herkes girip baksın +4000 oyuncu falan diyordun bir önceki mesajında. 1k oyuncu ile açtım dediğine göre panelle max 400 600 arası bir oyuncu gördün. Ayrıca videoyu izledim ben oyun sarrafıyım o oyunda lag var. Kesin ve net konuşuyorum iris panel ile oyun açılmaz. Reklam yapmadan arkadaşlarınız ile oynayacaksanız açın oynayın ben ona bir şey diyemem. Ayrıca chat hızlı akıyor falan bu hikayelere gelmeyin hepsi chat botu ile saniyeler içinde yapılabilen şeyler. Bana de ki şu oyun aktif hadi 4k yı falan geçtim 1k dan fazla oyuncusu var de link at hep beraber bakalım yalan dolan sıkmaya gerek yok. Şu yaptığını ampülcü dayılar yapmıyor kanıtla gel hikayeyi boşver