Değerli forum üyeleri başlıktan da yazdığım gibi bu seçim dönemini eskilerine cok benzetseler bile bana göre cok farklı bir dönem..
Cunhuriyet tarihi böyle bir olaya ilk kez şahit olacak bir daha ki seçime yine gelir diye bazı şeyleri ertelemeyin.
Vergi dairesi Yapılandırmalardan tutun Ssk yapılandırmaları Gss afları Sicil afları ufak borçların komple silinmesi bunlar basit gibi gelebilir ama bence büyük bir olay bu yüzden; şu an mükellef olanlar geçmişte sicili bozulanlar çok şanslılar borcunuz varsa yapılandırın şirketinizde olumsuz kayıtlar faturalar var ise matrah artırımı yapın tertemiz bir döneme girin sizlere bu konuda bilgi vermek istedim. Bu süreçte ayrıca yeni şirket açacaklarada cok güzel fırsatlar gelecektir kaçak çalışıp seçimden sonra vergi dairesi radarına girmeyin şirket açmak ve kapatmak artık cok basit işleriniz kötüye giderse anında kapanır bu konuda cok soru geliyor onu da açıklamış olduk. Herkese iyi forumlar her türlü konularda bana Whatsap üzerinden ulaşabilirsiniz.