ademsahin adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Yahu hocam hala anlamamakta ısrarcı oluyorsunuz. İlk aklıma o geldi diye söyledim. Sonuçta bu içerikte başarılı olmak için illa komple TOGG forumu olmasına gerek yok içeriği önemli içeriği sağlamsa bu alanda bir yemek sitesi de sizin rakibinizdir onu anlatmaya çalışıyorum. Shiftdelete olmaz mahmutamca.com olur isme çok takılmayın. Bu arada başarısız olur demiyorum inşallah da başarılı olursunuz ancak dediğim kısımlara mutlaka el atmanız lazım en önemlisi ise forum içeriği direkt haber sitesinden kopyala yapıştır duruyor ve çok sıkıcı bir izlenim oluşturuyor.

Hala beceremediniz falan diyerek üste çıkmaya çalışıyorsunuz size projenizde başarılar biz anlaşamayacağız sizinle belli oldu.

Yalnız bunu görünce aklıma geldi yerliotomobil.net bir ara bendeydi hala bende mi acaba
4 farklı editör ile ozgun makale konusunda anlasma yaptım ve odemelerını yaptım. bu aksam. yanı artık togg forum basta olmak uzere diğer projelerımde de ozgun ıcerıklerı sızı karsılayacak. evet haklısınız alıntı ıcerıgı zaten google ındex bıle almıyor.