Garfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
coşmuyorum, aksine yapıcı eleştirelere açığım ama yıkıcı eleştirilere daha cok acıgım anlarım anamaya calısırım bunlar bana hatamı eksık yanlarımı gosterır.

yorumunuzu belirli bir yere kadar okumaya calıstım sonra kendımı zorladım birazdaha okudum.

rakip olarak bana sdn yi vermıssınız. hoca el insaf ya insaf insaf site kurucusu Hakklı Alkan adamın ya hangisi sayııyım ya suan ofiste calısan sayısını ve benım bu ısı hobi olarak yaptıgımı karsılastırın sadece ama tsk ederım tecnopatın da cess 2023 te baya konusu vardı togg la ılgılı ıyı onu ornek vermemıssınız yıne.

ya SDN togg uretım bandına fabrıkasına yurt dısı fuarına gıtmıs yetmemıs sanayı bakanıyla video ceklmıs vs vs vs ben ıse hobi amaclı milli duygular ıle yapılmıs bir forum sitesının sahıbı. siz benı nasıl onunla aynı kefeye koyarsınız anlamak zor değil cok zor. siz bir ornek veremedınız kabul edın beceremedınız elınıze yuzunuze gozunuze bulastırdınız ben sizi toparlamak ıcın bi ornek vereyım buyurun.

https://yerliotomobil.org/
Yahu hocam hala anlamamakta ısrarcı oluyorsunuz. İlk aklıma o geldi diye söyledim. Sonuçta bu içerikte başarılı olmak için illa komple TOGG forumu olmasına gerek yok içeriği önemli içeriği sağlamsa bu alanda bir yemek sitesi de sizin rakibinizdir onu anlatmaya çalışıyorum. Shiftdelete olmaz mahmutamca.com olur isme çok takılmayın. Bu arada başarısız olur demiyorum inşallah da başarılı olursunuz ancak dediğim kısımlara mutlaka el atmanız lazım en önemlisi ise forum içeriği direkt haber sitesinden kopyala yapıştır duruyor ve çok sıkıcı bir izlenim oluşturuyor.

Hala beceremediniz falan diyerek üste çıkmaya çalışıyorsunuz size projenizde başarılar biz anlaşamayacağız sizinle belli oldu.

Yalnız bunu görünce aklıma geldi yerliotomobil.net bir ara bendeydi hala bende mi acaba