Hocam öncelikle bi sakin olun en ufak bir eleştiride böyle coşacaksanız foruma neden konu açtığınızı anlayamadım ki şimdiye kadar herkes gayet mantıklı olumlu eleştirilerde bulunmuş. Benim kolaylıktan kastım şuydu. Buna da takarsınız siz şimdi ama söyliyim. Yani yok kategori oluşturmakla uğraş cart curt yerine 5 6 tane blog kategorisi olur özgün sağlam içerikler girersiniz çok daha faydalı olur. Hiç rakibim yok demişsiniz de örnek olması açısından söylüyorum shiftdelete fabrikada ya da projedeki alınan her nefesi anında paylaşıyor buna benzer çok sayfa var bunlar ister istemez sizin rakibiniz arama sonuçlarında önünüze çıkan herkes sizin rakibinizdir. Neticede aramalarda çıkmıyor ve tıklanmıyorsanız bir espirisi yok rakibiniz olması için illa tüm sitenin TOGG üzerine olmasına gerek yok. Bir eleştirim daha var konularınıza baktım üstün körü genelde haber sitelerini kopyalamışsınız memur maaşı ile togg alınabilir mi yazıyor bu konu herkesin merak ettiği konular arasında yer alıyor vs diyerek uzatmışsınız. Bence yazılarınızda kullandığınız dili daha samimi, daha akıcı ve en önemlisi haber sitesi mantığından uzaklaştırın.
Umarım başarılı olursunuz.
coşmuyorum, aksine yapıcı eleştirelere açığım ama yıkıcı eleştirilere daha cok acıgım anlarım anamaya calısırım bunlar bana hatamı eksık yanlarımı gosterır.
yorumunuzu belirli bir yere kadar okumaya calıstım sonra kendımı zorladım birazdaha okudum.
rakip olarak bana sdn yi vermıssınız. hoca el insaf ya insaf insaf site kurucusu Hakklı Alkan adamın ya hangisi sayııyım ya

suan ofiste calısan sayısını ve benım bu ısı hobi olarak yaptıgımı karsılastırın sadece

ama tsk ederım tecnopatın da cess 2023 te baya konusu vardı togg la ılgılı ıyı onu ornek vermemıssınız yıne.
ya SDN togg uretım bandına fabrıkasına yurt dısı fuarına gıtmıs yetmemıs sanayı bakanıyla video ceklmıs vs vs vs ben ıse hobi amaclı milli duygular ıle yapılmıs bir forum sitesının sahıbı. siz benı nasıl onunla aynı kefeye koyarsınız anlamak zor değil cok zor. siz bir ornek veremedınız kabul edın beceremedınız elınıze yuzunuze gozunuze bulastırdınız ben sizi toparlamak ıcın bi ornek vereyım buyurun.
https://yerliotomobil.org/