Garfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
tabıkı adsense reklamı koyacağım. siz benım bu proje ıcın harcadığım tutarı tahmın edebılıyor musunuz? ben bir forum yapmadım ben bir projeyi hayata gecırdım. hangi adsense reklamım hangi mısafırımı uyemı rahatsız etmıs? https://www.oppoturkiye.org/ buyurun aylık 700 TL adsense gelırı olan bir forum sitesi suanda r10 da satılık. bende bılırdım onun gibi her yerı reklam doldurmayı . benım aylık adsense gelırım bu forumda 50 tl . bir heves bir umut bir merak ile beklıyorum sadece senelik sunucu parasını karsılarmı diye ki hiç karsıladıgnını gormedım. e alan adı, tema, eklentileri tema gelırtırme, alıntı ıcerık, ozgun ıerık, logo , tasarım, seo hızmetı vsvsvsvsvsvsv onları sız mı vereceksınız? lütfen....
Garfield adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
blog ile forumu aynı kefeye koymanıza mı yazayım, blogun foruma gore ıcerık girişi daha kolaymıs ki (forumda ıcerık paylasmak 0.33 salise blogta paylasmak 130 saniye)
bunu mu yazayım rakipten bahsetmıssınız bi rakıbım yok yok yanı bu ayarda bu kalıtede bir rakıbım varsa lütfen konuya ekleyın bunumu acıklalyım.

hangısını bılemedım...
Hocam öncelikle bi sakin olun en ufak bir eleştiride böyle coşacaksanız foruma neden konu açtığınızı anlayamadım ki şimdiye kadar herkes gayet mantıklı olumlu eleştirilerde bulunmuş. Benim kolaylıktan kastım şuydu. Buna da takarsınız siz şimdi ama söyliyim. Yani yok kategori oluşturmakla uğraş cart curt yerine 5 6 tane blog kategorisi olur özgün sağlam içerikler girersiniz çok daha faydalı olur. Hiç rakibim yok demişsiniz de örnek olması açısından söylüyorum shiftdelete fabrikada ya da projedeki alınan her nefesi anında paylaşıyor buna benzer çok sayfa var bunlar ister istemez sizin rakibiniz arama sonuçlarında önünüze çıkan herkes sizin rakibinizdir. Neticede aramalarda çıkmıyor ve tıklanmıyorsanız bir espirisi yok rakibiniz olması için illa tüm sitenin TOGG üzerine olmasına gerek yok. Bir eleştirim daha var konularınıza baktım üstün körü genelde haber sitelerini kopyalamışsınız memur maaşı ile togg alınabilir mi yazıyor bu konu herkesin merak ettiği konular arasında yer alıyor vs diyerek uzatmışsınız. Bence yazılarınızda kullandığınız dili daha samimi, daha akıcı ve en önemlisi haber sitesi mantığından uzaklaştırın.

Umarım başarılı olursunuz.