kodak adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Faruk, irisPanel ile bir sürü oyun açtım yüksek oyuncuda. 4K oyuncu da gören irisPanel üyesi arkadaşlarımız oldu. irisPanel'de herhangi bir sorunla karşılaşmadığımız gibi şu an hile çalışmayan tek anti-hile yazılımını da irisProtect sağlıyor.
Lütfen kardeşim
Ayrıca sahibi Mehmet abi de Metin2 sektörünü geç, genel olarak mükemmel bir yazılımcıdır ve çok fazla bilgisi bulunmaktadır.
Hangi oyunu açtın 4k yalan konuşma o panel 4k oyuncu falan kaldırmaz kimse memnun falan da değil.
Bana mesaj atıp iris panel kullanan herkes şikayetçi ve en iyi özelliklere sahip sunucuda barınmasına rağmen lagtan oyunun hiç bir seviyede ilerlemediğini söyledi.
Ben iris panelle açılıpta tutan bir tane server görmedim ve yazılımsal olarak da mümkün olmayan bir şey bu adam sadece panele bağlamak için her fonksiyonu mysql ile yaptırıyor.
Özelliklerin panelden yönetilebiliyor olması bilmeyen adamlar için iyi ama yüksek oyuncular için İRİS PANEL kesinlikle tavsiye etmem.
He 50 100 kişi sokup takılacaksanız o zaman iris panel hiç bilmeyen bir adam için uygundur.
Hile çalışmasın istiyorsan gideceksin svside plus kuracaksın sistemine çalışmayacak oldu bitti.
Millet hile çalışmıyor, anti hack var diyor uyduruk uyduruk fonksiyonları yazmış millet oyun oynarken ya dc oluyor ya hile olmamasına rağmen hile algılandığı için genel sorunlar yaşıyor.
Zaten veritabanı kötü olan bir panelde hileyi engellemekte imkansız önce lag sorununu çözecek her şeyi mysql'e bağlamayacak.
Neyse İrisProtect kardeşim çok güzel reklam yapıyorsun ama yılların verdiği tecrübeyle İrisin ne kadar kötü bir panel olduğunu bildiğim için hiç lag dalaşına girmeme gerek yok ben kendim biliyorum bana yeter.