Normalde yazmayacaktım fakat şikayet konularını görünce yazmak istedim.

Detaylı bir proje için anlastık. 6.22.2022 tarihi ile basladık. Total tutar 150.000 tl olarak bir anlasma yaptık. Proje ilk basta abdullah isimli bir arkadaş ile calıstık toplantı yaptık. İlk etap bittiğinde backend kısmınının bir kısmı bitmişti front-end kısmı bitmemiti. aslında benim yaptırdığım front end kısmı yetersiz kalıyordu. Daha sonra yeni bir anlasma yaptık ve front end değiştirmek için 1 aylık süre için xxk civarında bir rakamdı hemen o gün yolladım. 14.000TL olması lazım. Front end bitmeye yakın istanbul ataşehirde arkadaşlarla bulustum .front end güzel olmustu fakat backend bayi kısmı tamamen yoktu rapor ekranları yoktu. Login üye ol vs vardı. Sürkli sorduğumda 3-4 gün biter gibi şeyler vardı. Daha sonra bir tarih belirledik ve bu tarihte yetişmesi gerekeceğini pentest olaylarım olduğunu söyledim. Tabi yetişmedi. sonra ekiplerişnden enesbeyin onayı ile c**** adlı bir arakdaşa iş teklifi bulundum. cengiz için cengize her ay maas ve ivvoya her ay kialama bedeli verecektim. E oldu tabi sonuç belli yine işler yetişmiyordu cengize sorduğumda enesi kıramadım baska ise baktım. En son cengizden teslim aldığım kodu bastan yazdım ivvo enes ve abdullah çöp sistem bırakmış diyordu. Baştan yazdım diyordu.

Enes bey bunu inkar edemez 150k için anlastığım sisteme nereden baksalar 250k para ödedim elimde çöp eksik kod yığını var. Ben bu arkadaşın yazılım işi konusunda malesef hüsran olduğunu düşünüyorum.

Kendisiyle yaptığım sözleşme gereğince tüm paranın iadesi için noter üzerinden ihbar da bulundum. Hukuki süreci sonuna kadar devam etireceğim.