TORA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Link atar mısınız?

https://cpu.userbenchmark.com/Compar...2191vsm1032976
%19 fark işlemciler için büyük bir fark. İ5 11400h bile 4800h dan daha iyi
TORA adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
Rog serisi ile kalite farkı çok hocam. Düz ve ucuz malzeme kullanmışlar

Dediğiniz noktada haklısınız dış malzeme rog serisi ile kıyaslanamaz.
Sizin laptopnunuz 160hz ekrana sahip, Benim paylaştığım 144hz
Sizin laptopunuz 11. Nesil İ7 işlemci kullanıyor, Benim paylaştığım 12. Nesil İ7 işlemci
Sizin laptop 3050 ekran kartı kullanıyor, Benim paylaştığım 3060 ekran kartı
Sizin laptop DDR4 ram kullanıyor, Benim paylaştığım DDR5 ram
Her iki cihazda da 500 GB m.2 SSD mevcut.

Benim burada ki amacım tamamen aklınızda bir fiyat skalası oluşması. Kullanılan malzemeler ve marka bilinirliği konusunda kesinlikle farklılıklar olacaktır. Benim kıyaslarım teknik donanım üzerinden göz önüne alarak bir fiyat skalası çıkarmaya çalıştım.

Ben bu HP Victus ürünü şirketim için aldım ve yöneticimin kullanımı için hazır hale getirdim. Performans bakımından gerçekten tatmin edici seviyede.

Sizin bilgi istediğiniz cihazı deneyimleme şansım olmadı maalesef. Daha öncesinden performans ve sistem tarafından tecrübelerim olsaydı şayet o konuda da yorumlarımı belirtebilirdim.
Evet haklısınız Asus Rog serisi ile HP bir ürün kıyaslanamaz . Soğutma sistemleri vs. çok farklı. ama donanım olarak bahsettiğim cihazın bir tık öne geçtiği noktalar mevcut. Bu noktaları ve TR cihazı olarak 2 yıl garanti dahilinde kullanılacağını düşünerek bir fiyat ortalaması söyledim.
Tabii ki ürün sizin ürününüz satmak gibi bir düşünceniz varsa şayet çok daha detaylı bir araştırma yapılması gerekir.
En azından aynı ürünü satışa çıkartılan ilanlar ile kıyaslama yapılması daha sağlıklı fiyat bilgisine ulaşmanız adına önemlidir.

Yoksa beni yanlış anlamayın sakın. Ben ne alıcıyım ne de fiyat kırmaya çalışıyorum.