hcymedia adlı üyeden alıntı: mesajı görüntüle
dostum daha önceden çok sevdiğim bir kadın vardı birlikte yaşıyorduk beni sevdiğini düşünüyordum aramızdan su sızmıyordu sürekli birlikte olmak istiyorduk, yıllar öncesinde bağ evi olan bir ilk okul arkadaşım erkek erkeğe takılacağız diyip bağ evine çağırdı ben de 1 arkadaşımla birlikte gittim tabi gitmeden önce kız arkadaşıma söyledim böyle bir durum var diye, gidebilirsin dedi. saat 9-10 gibi bağ evindeydik rakı mangal falan tabi kafalar uçmaya başladı saat 4 gibi bağ evinin sahibi olan arkadaşımızın ailevi bir sorunu çıktı gitmek zorunda kaldı, tabi haliyle hepimizin keyfi kaçtı. kalın falan demesine rağmen kalmadık tabi. neyse çıktık arkadaşımla, arkadaşım beni bırakacak şarjım da yok kız arkadaşıma da haber veremiyorum geliyorum diye kalacağımı biliyor o bağ evinde, neyse geldim siteye girdim bizim dairenin ışığı yanmıyor allah allah dedim normalde 5 gibi falan uyumaz kız arkadaşım neyse ev 1+1 eve çıktım her yerde alkol şişeleri falan sızmıştır dedim rahatsız etmeyim duşumu alıp yanına sokulayım dedim, duşumu aldım ardından odaya girdim gördüğüme inanamadım, kız arkadaşım çıplak yanında da bi erkek var çıplak, sevişmişler anlayacağın sızmışlar bir de benim kafam da güzel tabi ne yapacağımı şaşırdım. yanındaki erkek ayı gibi bişeydi. bunlar sızmışlar erkeği kaldırıp döveyim kızı da yarın gönderirim diye düşündüm, erkeği kaldırdım erkek baya güçlü çıktı, beni dövdü kızı da alıp gitti. anlayacağın biz kızlara 1 günde küsmedik…
hocam geçmiş olsun öncelikle. Şu son cümleniz beni çok güldürdü sabah sabah 😂

erkeği kaldırıp döveyim kızı da yarın gönderirim diye düşündüm, erkeği kaldırdım erkek baya güçlü çıktı, beni dövdü kızı da alıp gitti.