@SonsuzTech; adam sağlıklı ya, cidden hiçbir şeyi yok. Vursan düşmeyen tiplerden ama ben kas hastasıyım. Bana dokunsan, irtsen dengem bozulur. İlk başlarda iyiydi, sonradan bunu çıkar amacı güttüğünü fark ettikten sonra (yattıktan 3 hafta sonra gibi) araya resmiyet koyduğum için sürekli kötülük yapma eğilimi gösterdi. İnan ki doktora da söylesem, baş hemşireye de söylesem hiçbir şey yapmayacaklar. Yaşlı olduğu için sabret diyorlar ve yaşlı olduğu için onlara bir şeyler söylüyor, hiçbir şey yapmıyorlar. Üstelik şikayetçi eylemi gösteren kişileri küçük görme algısı var. Yani sen yanlış anlıyorsun, şikayetçi olman bir şey değiştirmez gibi davranıyorlar. Çünkü onun yaptığı küçük bir kısmı doktora söylediğim halde iki doktor daha vardı. Birisi yüzüme bakmıyordu. Birisi de bıyık altı gülen, ciddiyetten uzak suratlı bir kız idi. Bana değil de doktora bunları anlatırken doktorun yüzüne bakarak gülüyordu bıyık altı. Ya böyle insanı umursamadan dinleme yaklaşımı var. Hem söylediğim doktor bile bir şey yapmadı. Ne diyebilirim ki? Kimse yaşattığını yaşamadan ölmesin. Kimse sorumlu olduğu kişilere karşı küçük gördüğü bir duruma, maruz kalmadan ölmesin.
Ayrıca adamın hiçbir tanıdığı yanına gelmiyor. Sadece geldiklerinde kendisi aşağı iniyor. Artık gerçekten geliyorlar mı, gelmiyorlar mı, numaramı yapıyor bilmiyorum.

Öğrenmek istedim şu konu var:
Ben bu adama hakkımı helal etsem bile Allah kabul eder mi? Yani helal ettim hakkımı diyelim, sonra hakkımı helal etmiyorum diyebilir miyim?